Ja teniu el nou carnet!

Utilitzeu el nou carnet de col·legiat

Tots els col·legiats heu rebut aquests darrers dies el nou carnet.

 

Aquest carnet:

  • Demostra la vostra col·legiació durant aquest any.
  • Us acredita i us reconeix com a professionals del disseny gràfic.
  • Facilita les gestions de l’assegurança de responsabilitat civil professional (ARCP), en cas de haver-la d’utilitzar i que des de principis de 2013 cobreix fins a 200.000 euros. En trobareu més informació a http://www.dissenygrafic.org/catala/serveiscolegi.php
  • Us equipara com a professionals, juntament amb tots els membres de l’Associació Intercol·legial, en la qual hi ha representats més de noranta col·legis professionals de Catalunya (arquitectes, enginyers, metges, publicistes, advocats…) i que té una massa col·legial de més de dos-cents mil professionals.
  • Us presenta i us introdueix de manera preferent davant de totes les empreses que formen part del Directori d’Empreses de Confiança del Col·legi (DEC), i això us permet gaudir dels descomptes i les ofertes especials.

 

En el cas que no us hagi arribat, feu-nos-ho saber