Expo Premis Pack EADT

Mostra d’idees i de projectes premiats d’estudiants i ex-alumnes de l’EADT

EXPOSICIÓ

 

Del 15 al 30 de maig de 2013

Seu del Col·legi

 

Del suport promocional:

El packaging (embalatge) conté, protegeix, conserva, transporta, informa i es ven. Pack és una mostra de projectes/idees que han obtingut el reconeixement en diversos concursos i premis de disseny d’àmbit estatal i internacional, realitzats per estudiants i ex-alumnes del Cicle Superior de Gràfica Publicitària de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona. Barreges d’espècies, espardenyes catalanes, olis de la Mediterrània, llençols per la llar, són els articles per als quals s’han dissenyat uns embalatges, que aporten solucions originals i creatives a les necessitats funcionals, formals i comunicatives dels productes.

 

Més informació a: www.expo-pack.com

 

A més del Col·legi, donen suport a l’exposició la Diputació de Tarragona, LiderPack, Saicapack i la pròpia EADT