Vam ser visibles i notoris

El Col·legi a Graphispag.digital

PARTICIPACIÓ

 

19 d’abril al Saló Internacional de la Industria i Comunicació Gràfica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La presència del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya a la fira Graphispagdigital ha estat tot un èxit, principalment per la quantitat de visites de professionals que vam rebre.

En uns moments confusos i d’un entorn laboral tant dur, el Col·legi s’ha presentat al Saló per parlar sobre protecció, assessorament, formació, denúncia i de com prestigiar la professió que està sent molt castigada i necessitada d’una institució que s’en preocupi i s’ocupi d’ajudar-la.

Han estat quatres dies intensos durants els quals hem mantingut més d’un centenar d’entrevistes amb professionals de la comunicació visual i els hem informat dels serveis que actualment oferim. Vam rebre la visita de l’Honorable Conseller Sr. Felip Puig i li vam poder transmetre la nostra preocupació i concertar una visita per obrir línies de treball conjuntes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El divendres 19 d’abril vàrem presentar dues ponències que van despertar un gran interès. Al matí vam parlar sobre la situació actual del disseny i el dissenyador, “Diseño en ruinas” a càrrec del nostre degà Jesús Del Hoyo. A la tarda, i moderada  pel secretari del Col·legi Francesc Morera, es va presentar la nova revista “MONOGRÀFIC, DISSENY I ALIMENTACIÓ, 6 Casos d’èxit. L’espai cedit per fer les ponències -Print and Corner- va estar ple d’un públic molt participatiu i agraït.

 

I, a més, hem pogut donar a conèixer i explicar més àmpliament els principals serveis que el Col·legi ofereix als seus col·legiats:

 

1. L’ assegurança de responsabilitat civil (obligatori per llei) de 200.000 € que protegeix des del primer dia.

2. El preu més avantatjós a l’hora de registrar les obres.

3. Suport en qüestions tant delicades com: abusos, plagis, apropiació indeguda, morositat, drets d’autor…. Com a col·legiat es disposa d’assessorament legal, fiscal, laboral gratuït i amb preus molt especials en cas d’obrir un seguiment judicial.

4. La Intercolegial amb més de 200.000 professionals, on el dissenyador gràfic està en la mateixa posició que enginyers, advocats, metges, arquitectes….

5. El reconeixement com a professional i disposar d’un número de col·legiat per signar els treballs.

6.  També és important destacar la continua pressió que estem fent a l’Administració per tal de fer complir la llei exigint-li que actuí en la defensa i la correcta dignificació del dissenyador gràfic.

 

Evidentment tot això juntament amb la informació continua sobre activitats, exposicions, conferències, formació…

Aprofitem per fer arribar el nostre més cordial agraïment a tots els que heu visitat el nostre estand i que ens heu transmès el vostre suport.

 

Moltes gràcies a tots i fins la propera