Disseny i alimentació

Disseny i alimentació. 6 casos d’èxit.

El Col·legi a Graphispag.digital i a la celebració del Dia del Disseny Gràfic a l’EADT de Tarragona

Presentació del Monogràfic 2.

 

19 d’abril al Saló Internacional de la Industria i Comunicació Gràfica

TAULA RODONA

 

En el “Image & print corner” de Graphispagdigital2013 vam presentar la publicació MonoGràfic2. Disseny i alimentació.

És el segon número d’un monogràfic que pretén fer palesa la importància del triangle de relacions que formen el promotor, el productor i el dissenyador gràfic per l’obtenció de l’èxit empresarial.

En aquest cas, es presenten 6 casos d’èxit en el món de l’alimentació. Dos de Lleida, un de Barcelona, un de Tarragona, un de Girona i un de Galicia. Tots ells excel·lents mostres del que s’aconsegueix amb aquesta relació estructural del disseny en la presa de decisions estratègiques per a comercialitzar productes, en aquest cas, d’alimentació.

Vàrem comptar amb una gran assistència de públic, curiós per saber alguns detalls dels casos exposats i, també, amb els protagonistes de la revista, en qualsevol dels tres apartats en els que hi van intervenir.

La introducció a l’acte de presentació va anar a càrrec del Direcció General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Sr. Domènec Vila, qui va fer esment de l’interès que des de la Direcció General volen donar a la potenciació dels productes alimentaris amb la col·laboració del disseny.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Francesc Morera, Director del Monogràfic i Secretari del Col·legi i Jesús del Hoyo, Degà del Col·legi

26 d’abril, a l’EADT

 

La presentació va anar a càrrec de Jesús del Hoyo, Degà del Col·legi i Francesc Morera, director de la revista i secretari del Col·legi.

Vam comptar amb la intervenció les exalumnes Núria Arbonés i Eva Castro responsables de l’estudi de disseny “Debonatinta” que apareixen a la publicació amb els envassos d’oli i vinagres aromàtics “Aragem” realitzats per a la Cooperativa Agrícola de Cambrils. També va participar en Fernando Sarasa, gerent de la Cooperativa Agrícola de Cambrils.

Un cop més, la plasmació gràfica que un bon producte amb un bon disseny té un reconeixement més fort al mercat i, per tant, més benefici econòmic.

Va tancar la presentació l’exalumna Eva Jolis, corresponsable de l’exposició PACK InstalKesse de Tarragona i que va mostrar diferents projectes realitzats per alumnes de l’EADT i que han obtingut diferents reconeixements. Val a dir que aquesta exposició vindrà a la seu del Col·legi a partir del 15 de maig.