Fins el 30!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mostra d’idees i de projectes premiats d’estudiants i ex-alumnes de l’EADT

Del 15 al 30 de maig de 2013

Seu del Col·legi

Pack és una mostra de projectes/idees que han obtingut el reconeixement en diversos concursos i premis de disseny d’àmbit estatal i internacional, realitzats per estudiants i ex-alumnes del Cicle Superior de Gràfica Publicitària de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona. Barreges d’espècies, espardenyes catalanes, olis de la Mediterrània, llençols per la llar, són els articles per als quals s’han dissenyat uns embalatges, que aporten solucions originals i creatives a les necessitats funcionals, formals i comunicatives dels productes.

Aquests dies la podeu veure a la seu del Col·legi, fins el 30 de maig.

Més informació a: www.expo-pack.com

 One Comment

  1. [...] Noticia al Col·legi de Disseny Gràfic de Catalunya. http://nius.dissenygrafic.org/?p=1315 [...]