25 anys de GDG

 

 

 

 

 

 

 

Gabinet Disseny Gràfic de Girona compleix 25 anys amb més de 15.000 projectes desenvolupats

COL·LEGIATS

L’empresa gironina Gabinet Disseny Gràfic (GDG) celebra aquest any el 25 aniversari de la seva creació, amb una trajectòria que inclou més de 15.000 projectes desenvolupats i una xarxa de més de 40 proveïdors. També ha impulsat més de 250 projectes d’espais web fetes a mida (des de webs corporatives fins a plataformes de comerç on-line). L’empresa va ser fundada el 1988 per Joan Ureña i Jesús Cuesta i ofereix un servei integral de creativitat gràfica per ajudar a posicionar-se i fer del disseny una veritable eina de comunicació. Actualment té vuit treballadors (dissenyadors i programadors) i ofereix un servei gràfic integral.

GDG s’ha convertit també en consultoria de disseny i comunicació i s’ha adaptat als nous temps i a les demandes del mercat.

Gabinet Disseny Gràfic defineix el mercat en funció d’una demanda concreta, estudia la imatge real del producte i estableix la percepció que es té d’ell.

Posteriorment, determina els objectius i defineix una estratègia. Després es passa al procés del disseny, equivalent a concebre, programar, projectar i realitzar comunicacions tenint sempre present el missatge. Finalment, es fa un seguiment de tot el procés d’aplicació de la imatge. La seva plana web www.gdg.cat, ha rebut en un any 25.000 visites.

Gabinet Disseny Gràfic ja ha rebut una vintena de premis. Aquest any ha quedat finalista als premis internacionals de disseny gràfic Anuaria. Els fundadors de GDG també aposten per la diversificació i des de fa un any també són els partners tecnològics de Mania on-line: Botigues on-line dedicades a :

Objectes per a l’observació, www.telescopiomania.com
Objectes per a gaudir de la natura, www.aventuramania.com

En breu és preveu el procés d’internacionalització degut a l’èxit assolit al mercat nacional.