Filibert al Paradís

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clausura de l’exposició “Filibert al Paradis”, organitzada en col•laboració amb el Reial Cercle Artístic de Barcelona…, amb festa i parlaments del seu president, Josep Felix Bentz, i del nostre secretari, Francesc Morera


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exposició Filibert al Paradís

EXPOSICIONS

Continuant amb el programa d’activitats a l’àrea d’exposicions de la seu del Col·legi hem tingut del 25 d’abril al 7 de maig l’exposició “Filibert al Paradís”.

La mostra, a més de ser un reconeixement a l’artista que va morir el 2008, ha estat l’oportunitat de veure la seva obra d’estudi, ja que bàsicament Filibert era un retratista, i les seves obres, doncs, se n’anaven amb els clients, tal com a ell li agradava dir.

Filibert fou pintor i joier, i amb un gran esperit associatiu que el feu participar activament a la junta directiva del Cercle Artístic de Barcelona, entitat que té la seu prop de la del Col·legi. Aquest fet ha propiciat un apropament entre les dues directives amb la voluntat que s’obri una cooperació de futur que ja ha començat.

Francesc Morera