Estiu, temps de promocions

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aprofita’t de la temporada de més alegria de l’any!

EdC

Article de Dragoland

 

Tanca els ulls i pensa en la paraula “estiu”, que et ve al cap?

Platja, muntanya, sol, cotxe, avió… desig de viatjar, temps per relaxar-se, dies més llargs per gaudir amb la família, la parella o els amics, nits de festes, revetlles…

Cal aprofitar l’alegria i il·lusió que aquesta època de l’any ens aporta, per pensar, idear o encarar les promocions, incentius de venda, recordatoris, detalls d’agraïment o accions publicitàries dels nostres clients, o les del nostre propi estudi o agencia, amb articles receptius i d’utilitat cap al client final. Aprofitar les ocasions per a impactar!

Així, mentre aquests estan de vacances, tindran present al teu client tot veient el seu logo estampat en l’objecte, passant-ho bé amb la pilota de platja, disc volador, protegir-se del sol amb les olleres de sol o el ventall, assecant-se amb la tovallola de platja… amb el qual han estat obsequiats.

Pensa, a més, que al mateix temps, en utilitzar aquests objectes, es converteixen en anuncis mòbils o difusors del missatge o marca que hi portin estampat, allà on sigui a tot arreu del món.

 

A Dragoland Promos tenim milers d’articles i idees per a aquesta campanya, ajustant-se a tots els pressupostos, amb interessants promocions i descomptes.

Des d’objectes per valor inferior a 1 €: pilotes de platja, discs voladors, identificadors de maletes, ventalls, bosses-motxilles, ulleres de sol…

De fins a 2 €: xancletes de platja, set de mà per avió, navalles multi ús, samarretes…

O de més de 3 €: bosses de platja, ulleres de sol, tovalloles de platja, maletes…

 

Afanya’t en preparar la campanya d’estiu pels teus clients, tots hi sortireu guanyant!

Deixa’t assessorar: Dragoland promos –93 451 46 21– promos@dragoland.com