Printcolor, nova empresa de confiança / Printcolor, nueva empresa de confianza

Una nova empresa aposta pel Col·legi.

Printcolor es converteix en “Company del Paradís / Un nou “Company del Paradís”

El passat 20 de juny vam signar un conveni de col·laboració amb Printcolor, en aquest cas molt molt especial i beneficiós per a tots. Gràcies a aquest acord passa a formar part del Directori d’Empreses de Confiança però amb la categoria de “Patrocinador Oficial d’Impressió Digital”, sota la denominació de “Company del Paradís, Official Partner in Digital Printing Solutions”.

Els descomptes que s’ofereixen són excel·lents i en breu anirem desglossant tot un seguit d’ofertes increïbles i d’impressions gratuïtes per als col·legiats només pel fet d’estar col·legiats …

Cada acció i cada gestió la fem perquè el Col·legi t’ajuda, t’apropa a proveïdors compromesos i de confiança i pots estalviar!

A les imatges la signatura de l’acord, Leo Merino i José María Arcarons per part de Printcolor i Jesús Del Hoyo representant al Col·legi del Disseny Gràfic.

Podeu anar a: www.printcolor.es.

————————————-

Un nuevo “Compañero del Paraíso”

El pasado 20 de Junio firmamos un convenio de colaboración con Printcolor, en este caso muy muy especial y beneficioso para todos. Gracias a este acuerdo pasa a formar parte del Directorio de Empresas de Confianza pero con la categoría de “Patrocinador Oficial de Impresión Digital”, bajo la denominación de “Compañero del Paraíso, Official Partner in Digital Printing Solutions”.

Los descuentos que ofrecen son excelentes y en breve iremos desglosando toda una serie de ofertas increíbles y de impresiones gratuitas para los colegiados sólo por el hecho de estar colegiados…

Cada acción y cada gestión la hacemos porque el Colegio te ayuda, te acerca a proveedores comprometidos y de confianza y puedes ahorrar!!!

En las imágenes la firma del acuerdo, Leo Merino y José María Arcarons por parte de Printcolor y Jesús Del Hoyo representando al Colegio del Diseño Gráfico.