Abans del 14 d’octubre!

Concurs per al logotip de Productes Excel·lents Girona Qualitat

La Diputació de Girona i la Cambra de Comerç de Girona convoquen un concurs professional per a la creació del logotip que ha de representar la identitat i la imatge corporativa PRODUCTES EXCEL·LENTS GIRONA QUALITAT amb motiu de la creació dels distintius de qualitat agroalimentària.

Volem fer notar que una de les condicions per a la participació, és la d’acreditar la professionalitat del disseny gràfic i/o de la publicitat, demostrada amb la col·legiació pertinent o, si de cas hi manca, amb la justificació documental del fet que s’està cobert amb una assegurança de responsabilitat civil professional (RCP), tal i com marca la llei de Serveis Professionals.

Recordem als nostres col·legiats que pel fet de ser-ho ja compleixen aquest requisit de les bases del concurs.

 

Consulteu les bases en el PDF

bases_10_09_2013

 Els comentaris estan tancats.