Guanya amb el disseny

 

 

 

 

 

 

Desterrar equívocs i aclarir conceptes

A partir del setembre vinent començarem a fer unes jornades formatives especialment adreçades a emprenedors, empresaris, comerciants, professionals liberals, autònoms …, en les que explicarem com contractar i seleccionar el professional, dissenyador o empresa de disseny, legalment, més segur, responsable i que millor s’adapti a les seves possibilitats i necessitats, …

Si penses en una entitat, associació, col·lectiu …, a la que creguis que li pot interessar aclarir dubtes o desterrar equívocs, no dubtis a posar-nos en contacte amb ells. La jornada aclareix criteris i situa les capacitats, exigències i responsabilitats dels veritables professionals en la seva justa mesura.

A Tarragona, al Maresme i al Vallès Oriental ja s’estan programant algunes sessions d’aquesta jornada …, ens interessa a tots!.

———–

Desterrar equívocos y aclarar conceptos

A partir del próximo septiembre comenzaremos a realizar unas jornadas formativas especialmente dirigidas a emprendedores, empresarios, comerciantes, profesionales liberales, autónomos…, en la que explicar cómo contratar y seleccionar al profesional, diseñador o empresa de diseño, legalmente, más seguro, responsable y que mejor se adapta a sus posibilidades y necesidades,…

Si se te ocurre una entidad, asociación, colectivo…, al que creas que le puede interesar aclarar dudas o desterrar equívocos no dudes en ponernos en contacto con ellos, la jornada clarifica criterios y sitúa las capacidades, exigencias y responsabilidades de los verdaderos profesionales en su justa medida.

En Tarragona, en el Maresme y en el Vallès Oriental ya se están programando algunas sesiones de ésta jornada…, nos interesa a todos!.