Una evidència!

 

 

 

 

 

 

 

 

Podem demostrar que l’estalvi en carburant és cert!

…doncs sí que és agradable rebre una transferència, quasi per sorpresa i sense cap altre problema que recordar perquè t’arriba!

Podríem desitjar que fos més quantitat però no deixa de ser el resultat del consum de cadascú. Pel que a mi respecta, el conveni amb CEPSA funciona! …i els 14 Euros representen circular gratuïtament uns 170 km.

JDH

————–

A la muestra me remito…

…pues sí que es agradable recibir una transferencia así, casi por sorpresa y sin más problemas que recordar porque llega!

Sin duda podríamos desear que fuese más, pero eso ya depende del consumo de cada cual en cada momento. Por lo que a mi respecta el convenio con CEPSA funciona!!, y esos catorce euros me representan haber circulado más 170km gratis!

JDH