Via directa al tema que preocupa

 

Compte de correu-e per a consultes sobre temes legals: arealegal@dissenygrafic.org

 

Com sempre, la nostra intenció és millorar i ampliar els serveis dels que, com a col·legiat, pots gaudir. En aquesta línia et presentem la nova adreça de correu electrònic que ha de servir per agilitzar les consultes que rebem en l’àmbit legal:

arealegal@dissenygrafic.org

Els temps no són fàcils i, justament per això ha arribat el moment en el que no hem de permetre ser menyspreats com a persones i com a autors dels nostres projectes. És moment de reclamar els drets legítims que tenim com a autors, com a treballadors, com a professionals, com a proveïdors de serveis, com a responsables d’assessoraments, com a legítims beneficiaris del resultat del nostre treball i coneixement.

La casuística és amplia però l’essència és la mateixa en la majoria dels casos: som objecte d’abús!

Però la llei ens empara i el Col·legi ens ajuda!

—————

Cuenta de correo-e para consultas sobre aspectos legales: arealegal@dissenygrafic.org

…desde siempre, nuestra intención es mejorar y ampliar los servicios que por el hecho de ser colegiados puedes disfrutar. En esta línea, te presentamos la nueva dirección de correo electrónico:

arealegal@dissenygrafic.org

Este nuevo correo es la respuesta lógica y aún más ágil a las muchas consultas que recibimos orientadas a éste ámbito.

Sin duda estos tiempos son difíciles y ha llegado el punto de no dejarnos pisotear más como personas y como autores de los proyectos. Es momento de reclamar los derechos legítimos que tenemos como autores, como trabajadores, como profesionales, como proveedores de servicios, como responsables de asesorías, como legítimos beneficiarios del resultado de nuestra trabajo y conocimiento, como…

La casuística es amplia pero la esencia en casi todos los casos es la misma: somos objetivo del abuso.

Pero la ley ciertamente nos ampara y el Col·legi nos ayuda!