Més enllà del web!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Programació per mòbils i tauletes, a més de webs

EdC

Article de Javajan

 

Javajan, a part de maquetar i programar pàgines web prèviament dissenyades per dissenyadors gràfics, també programa apps o aplicacions per a telèfons mòbils i tauletes (Android, ios-apple). En aquest sentit, Javajan ha tingut la responsabilitat de programar per a l’Assemblea Nacional de Catalunya, l’app de la Via Catalana que, entre altres funcionalitats, ha permès coordinar la comunicació entre els diferents nivells organitzatius, publicar fotos des del mòbil a un mapa web, visualitzar l’agenda i consultar la ruta per a accedir al tram assignat. Si necessiteu desenvolupar una app per a algun client, Javajan és el vostre soci tècnic de confiança.

Visita: http://www.javajan.com