Tallant i retallant es fa la festa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daniel Morell, guanyador del cartell de la Festa Major de Gràcia 2013

El cartell de Daniel Morell, amb unes tisores ballant, símbol de l’eina que més utilitzen els festers per elaborar els seus guarniments, va resultar el guanyador del 20è Concurs del cartell de la Festa Major de Gràcia 2013, organitzat per la Fundació Festa Major de Gràcia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En un acte celebrat el 10 de maig de 2013, als jardins de Manuel Torrente, es va donar a conèixer el cartell guanyador de l’edició d’enguany. L’obra de Daniel Morell, dissenyador gràfic col·legiat, va ser elegida per un jurat format per: Carme Marcos, Il·lustradora (Associació de Professionals de la Il·lustració de Catalunya); Fabio Filippi, Director de l’Àrea de Comunicació Audiovisual de l’Institut Europeu del Disseny; Jordi Nacenta, Director de Projectes (Displaymania); Manolita Domínguez, Patrona Fundació Festa Major de Gràcia; Berta Carreras, Carrer Mozart i actuant com a Secretari del Jurat el Sr. Francesc Melià, sense vot, com a millor cartell de la Festa Major de Gràcia 2013, entre les 243 obres presentades a concurs.

El jurat també va escollir un segon classificat, en l’obra de Pol Pintó i un tercer en l’obra de Montse Fabregat, així com també els vint-i-cinc cartells finalistes.