¡La caligrafía vive!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ricardo Rousselot exposa al Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM)

A banda del curiós nom d’un museu que relaciona l’Il·lustració amb la Modernitat (caldria saber que s’entén per modernitat) ens fem ressò de l’exposició de treballs tipogràfics de l’estudi de Ricardo, Grupo Erre Rousselot i que podeu visitar entre el 5 de setembre i el 3 de novembre en el MuVIM de València.

Si voleu més informació: http://www.muvim.es/va__va__exposicion.html?id=2002

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ricardo Rousselot expone en el Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM)

Curioso nombre de un museo que relaciona ilustración con modernidad (A saber que se debería entender por Modernidad) y en el que se exponen trabajos tipográficos del estudio de Ricardo: Grupo Erre Rousselot. La exposición la podréis visitar hasta el 3 de Noviembre en el MuVIM de València.

Más información en: http://www.muvim.es/va__va__exposicion.html?id=2002